колеги колата ми в движение повече от 60-70 С мах не загрява зимата и е време да се смени термостата и ви питам колко парички е.и дали е от него алфа 146 1.6 т.с 99г
Известие
Collapse
No announcement yet.
термостат
Collapse
X
-
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениеколеги колата ми в движение повече от 60-70 С мах не загрява зимата и е време да се смени термостата и ви питам колко парички е.и дали е от него алфа 146 1.6 т.с 99г_____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщение55лв,питах в един магазин и ми искат 150лв... Като взех колата не вдигаше повече и от 60 градуса ... Смяна с Вернет - 45-50лв и за труд 5 лева... Сега всичко е ок
Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце...
Comment
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщение55лв,питах в един магазин и ми искат 150лв
Ето вижпо Vin-а и двигателя точно с кой термостат си и после му виж цената тук
Единия е 65,71лв.,а другия 50,06лв.Last edited by 455115; d.m.y г., 14:08._____________________
Comment
-
Първоначално публикувано от CHIKI Покажи съобщениеоколо 50-тина лв моя го взимах лятото за 52 vernet_____________________
Comment
-
Сравнително скоро сменях.В магазина на Стамболийски Vernet струва 58 или 78 лева (и двата са без датчик), а в ТиН 120 лв Bher с датчика заедно. Има два модела (поради ковто в магазина на стамболийски дават 2 цени), при единия има един щуцер в повече (той е и по-скъпият). Така че по-добре свали и занеси старият за мостра или отиди с колата направо.Вижда се и без да е свален.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
хора, не знам как дадох 105лв. но няма6е накъде. преди 3 седмици като видях че не загрява повече от 55 градуса... лошото е че наистина са по-скъпи за дизелите. вървят от 80 до 130...
Comment
-
Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщениеЗа 146 тд струва 50 лв.-аз го взех за 37.Не говорете глупости,че за дизелите са по скъпи.незнам твоя...сигорно е с по-малкото датчици но са ми изръсвали сума като 170 лв.
иначе го намерихме в ТиН БЕХР за 70-80лв. ако не се лъжа
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщение52лв. с датчика ли го взе,че мен май са ме пре***ли?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениеза дизелите определено са по-скъпинезнам твоя...сигорно е с по-малкото датчици но са ми изръсвали сума като 170 лв.
иначе го намерихме в ТиН БЕХР за 70-80лв. ако не се лъжа
Comment
Comment